Opiskelijakortti

Slice-opiskelijakortti

Paasikivi-Opistossa on käytössä digitaalinen Slice-opiskelijakortti. Slice.fi on myös opiskelijaetupalvelu, jonka kautta olet oikeutettu tuhansiin etuihin ympäri Suomea. Saat käyttöösi sekä paikalliset että valtakunnalliset opiskelijaedut, joita voit selata ja käyttää helposti opiskelijakorttisovelluksella.
Tunnistat jäsenyritykset helposti sinisestä Slice.fi:n jäsenyrityksen tarrasta. Matkahuollon ja VR:n opiskelija-alennukset kuuluvat palveluun!

Ohjeistus käyttöön
1. Mikäli olet antanut Wilmassa luvan, siirtyvät kuvasi ja muut tarvittavat tietosi suoraan opiskelijarekisteristä Slice.fi -palveluun.
2. Saat henkilökohtaiseen sähköpostiisi kertakäyttöiset Slice-aktivointikoodit.
3. Lataa Slice.fi -sovellus omasta sovelluskaupastasi, kirjaudu sähköpostiin saamillasi tunnuksilla, ja anna sovellukselle tarvittavat tiedot.
4. Korttisi on valmis käytettäväksi. Korttia ei tarvitse erikseen uusia, vaan se on käytössä niin kauan kun opiskelet Paasikivi- Opistossa.

Tunnuksen pystyy nollaamaan osoitteesta http://www.slice.fi/resetoi. Syötä sähköpostiosoite (joka on liitetty opiskelijakorttitunnukseen) ja saat sähköpostiisi uudet kirjautumisohjeet.
Tietojen siirtymiseen liittyvissä tai muissa kysymyksissä, ota yhteyttä Joni Viljaseen.
Sovelluksen teknisissä ongelmatilanteissa, ota yhteys info@slice.fi.

Lisätietoja Slicen paikallisista eduista: http://www.sliceturku.fi/ (Kaarina, Lieto, Naantali, Raisio, Salo, Turku)

Paasikivi-Opiston opiskelijakortti