YKI-treenikurssi

Treenikurssin tarkoituksena on simuloida YKI-testin eri osa-alueita ja harjoitella testissä vastaamiseen. Treenikurssi ei sovi opiskelijalle, joka haluaa ensisijaisesti kehittää kielitaitoaan.

Lähiopetuksessa kursseja järjestetään kaksi kertaa vuodessa: syyslukukaudella ennen marraskuun testiä ja kevätlukukaudella ennen maalis-/huhtikuun testiä. Kurssit on tarkoitettu ensisijaisesti Paasikivi-Opiston muiden kurssien opiskelijoille. 

Kurssin voi tehdä myös itsenäisesti netissä. Itsenäisellä kurssilla opiskelija pääsee Classroom-ympäristöön, jossa hän voi tehdä harjoituskokeita oman aikataulunsa mukaan. Lukemisen ja kuuntelun harjoituskokeisiin on myös oikeat vastaukset. Opiskelija voi pyytää palautetta opettajalta kahdesta kirjoittamisen harjoituskokeesta ja yhdestä lyhyestä puhumisen harjoituksesta. Kurssin hinta on 50 € ja se sisältää jokaisesta aihealueesta viisi tai kuusi harjoituskoetta.

Seuraava kurssi opistolla järjestetään syksyllä 2023. 

Jos olet kiinnostunut kurssista, lähetä sähköpostia opettajalle Johanna Pihlava tai Niina Kuusivaara (etunimi.sukunimi@harjattula.fi).